Banner
voorwoord biografie register Duitse teksten downloads links

BD.7643
8 juli 1960

Natuurgebeuren en chaos

Op mijn ingreep zal een ongeëvenaarde chaos volgen en daarin zult u zich staande moeten houden. Maar wat er ook komen mag, u zult steeds op mijn hulp kunnen rekenen. Het leven zal voor u draaglijk zijn wanneer u het leidt naar Mij, wanneer u zich aan mijn hand vasthoudt en elke stap met Mij gaat. Maar dat de chaos komt is zeker, ook wanneer het u nu nog ongeloofwaardig voorkomt, ook wanneer u zich van zijn aard en omvang geen voorstelling kunt maken. Want het is de tijd van het einde. Het is het laatste grote wakker roepen van mijn kant. Het is de laatste grote schok die u nog zult moeten meemaken opdat u mensen de weg naar Mij zult nemen, u die nog andere wegen gaat, opdat u nog de laatste korte tijd die u dan nog is toegekend tot aan het einde, juist zult benutten.

De chaos na mijn ingreep door de krachten der natuur zal onbeschrijflijk zijn en u zult veel kracht nodig hebben om vol te houden. Maar u zult Mij te allen tijde om deze kracht kunnen vragen. U kunt ze u zekerstellen door werkzaam te zijn in liefde. U zult nooit krachteloos aan het noodlot zijn overgeleverd wanneer u maar uw medemensen zult willen helpen en wanneer u daartoe om mijn hulp vraagt.

Ter wille van de geestelijke nood laat Ik dit natuurgebeuren over u komen, opdat u tot bezinning zult komen over wat het aardse leven waard is wanneer het slechts werelds wordt geleefd. Want u zult elk bezit verliezen. U zult in omstandigheden worden gedrongen waarin u zeer veel hulp nodig hebt en deze hulp alleen bij Mij kunt vinden, want aards zal elke hulpverlening onmogelijk zijn. Maar Ik kan u helpen. En Ik zal u helpen zodra u Mij zult aanroepen in geest en in waarheid, zodra u maar innig vragende gedachten naar Mij zult opzenden, of Ik Me om u zou willen bekommeren in uw nood.

En hoe onzelfzuchtiger uw gebeden zijn, des te meer zult u mijn hulp ondervinden. En dan verwacht Ik van de mijnen dat ze voor Mij spreken en ook hun medemensen attent maken op Mij. Dat ze proberen dezen te sterken in het geloof in mijn eindeloze vaderliefde en dat ze dus werkzaam zijn voor Mij en mijn rijk. Want dan zullen ze ook open oren en harten vinden, ofschoon het merendeel der mensen hun weinig gehoor zal schenken.

Maar het gaat erom nog de weinigen te winnen, dat Ik ter wille van hen deze catastrofe over de aarde laat komen. Want voor Mij is iedere afzonderlijke ziel belangrijk. Ik wil geen enkele ziel verloren laten gaan die nog te redden zou zijn en Ik wil ook mijn dienaren goed bespraakt laten zijn opdat ze succesvolle knechten kunnen zijn in mijn wijngaard. U allen zult tevoren al veel kracht moeten vergaren, omdat de nood heel groot zal zijn. Maar Ik verzeker u dat u zult kunnen volhouden wanneer u zich maar aan Mij vasthoudt. En ieder mens die in uren van grote nood aan Mij denkt vervul Ik van kracht. In het geloof aan en vertrouwen op mijn hulp zult u allen sterk zijn en elke aardse nood bedwingen. Want u moet alleen de weg naar Mij nemen. Dat is het enige doel van mijn ingreep, opdat u niet meer voor eindeloos lange tijd verloren zult gaan wanneer het einde is gekomen.

Amen