Banner
voorwoord biografie register Duitse teksten downloads links

BD.0682
24 november 1938

Maatregelen tegen geschriften - Bescherming door God - Geestelijke genadezon

Hoe inniger jouw hart zich naar de Heiland toewendt, des te dichter is Hij bij jou met Zijn liefde en genade. En nu, mijn kind, volg mijn woorden en geef je onvoorwaardelijk over aan mijn leiding: Heb geen vrees voor de wereldse maatregelen die zich tegen de verbreiding van deze geschriften richten. Bedenk dat dit werk altijd onder mijn bescherming staat. Bedenk dat Ik niet iets laat ontstaan om het dan weer aan de vernietiging ten prooi te laten vallen. De aanhangers van de wereld proberen weliswaar jullie schrik aan te jagen, door maatregelen die op de strengste manier straffen, degenen die in strijd met hun geboden handelen, maar deze zullen zonder uitwerking op jullie afketsen, zolang mijn wil niet toelaat dat jullie daardoor getroffen worden. En Ik bescherm jullie en mijn woord en Ik merk hierover nog het volgende op: Als er gevaar dreigt voor de geschriften zal Ik je meedelen wat er met deze geschriften gebeuren moet. Maar nu zijn ze nog niet in gevaar, blijf dus maar steeds op de van buiten komende bepalingen letten.

De lijdenstijd van de mensen zal steeds zichtbaarder worden en de druk door zulke maatregelen zal daar niet in de laatste plaats toe bijdragen. Maar Ik zegen hen die midden in zulke nood en tegenspoed tot Mij vluchten. Voor hen zal het lot lichter worden en ze zullen aan zichzelf ondervinden dat ze geborgen zijn aan het vaderhart dat in vurige liefde voor hen slaat. Laat jullie dus niet misleiden in jullie geestelijke werkzaamheid. Begin ieder werk met God, dan zullen jullie deze ook met de hulp van God uitvoeren, want wie Mij roept, heeft niet vergeefs gebeden als hij zich in vol geloof aan Mij toevertrouwt. Ik wacht slechts op jullie roep om jullie te kunnen bijstaan en wie anders dan Ik zou jullie hulp kunnen geven, jullie Vader van eeuwigheid af?

De zon heb Ik nog altijd op jullie laten schijnen en zowel de rechtvaardige als de onrechtvaardige in haar schijn laten wandelen. Ik wil ook in nood en ellende jullie geestelijke zon zijn aan wiens verwarmende stralen jullie zullen genezen van alles wat jullie bedrukt. Alle tegenstand zal voor eeuwig gebroken zijn als Ik jullie maar eenmaal met mijn liefde en genade bedenk. Want jullie zullen dan waarlijk niets anders meer verlangen dan je eeuwig in mijn genadezon op te houden. Laat jullie alleen niet van de juiste weg af gooien wanneer jullie deze eenmaal betreden hebben. Al moeten jullie ook worstelen, toch zal jullie loon eens dubbel zo groot zijn en mijn liefde zal jullie gelukkig maken tot in alle eeuwigheid.

Amen