Banner
voorwoord biografie register Duitse teksten downloads links

BD.0681
24 november 1938

Informatie over werkzaam zijn op aarde en het einde - Geestelijke arbeid voor het strafgericht - Het nieuwe rijk - Toekomst van de aarde

Wie voor Mij en mijn naam werkzaam is, doorloopt beschermd alle gevaren van het leven. En zo is ook jou deze garantie gegeven, als je maar onophoudelijk jouw opdracht op aarde voor ogen hebt. De tijd van jouw werkzaam zijn is nabij. Het heeft alleen nog maar jouw definitieve vorming voor dit leraarschap nodig en Ik wil jou dan je werkzaamheden toewijzen, maar nooit mag je ervoor vrezen dat de zwakte van jouw wil je zou kunnen hinderen, want de kracht van boven komt jou toe in dezelfde mate als je voor Mij werkzaam moet zijn. Het zijn steeds andere opdrachten die jou te wachten staan en jij zult door het leven zelf in een kring van volledig ongelovige mensen getrokken worden. En jouw arbeid moet gelden, degenen die daar blind aan mijn liefde en barmhartigheid voorbijgaan, willoos weliswaar, maar in de diepste onwetendheid. En om deze zwakken van geest moet jij je bekommeren opdat zij voor Mij een rijke oogst worden.

Maar wanneer de tijd gekomen is dat Ik zelf naar de aarde afdaal om de mijnen nabij te zijn, dan is ook de tijd van jouw werkzaamheid ten einde. Dan zullen er in mijn naam nog velen bedrijvig zijn en aan de geestelijke arbeid zal geen einde komen, want mijn engelen zullen overal ondersteunend ingrijpen en zo op aarde redden wat er te redden valt, voordat het grote strafgericht over de aarde zal komen. Maar in de rijen van mijn strijders is iedereen Mij trouw toegedaan, want Ik Zelf leid ze en waarlijk op de juiste weg. Het ware licht uit de hemel en de liefde zijn de enige wapens in de strijd tegen het boze, maar onoverwinnelijk zal zijn wie, onder mijn leiding, met deze wapens strijdt.

Want een nieuw rijk zal verrijzen, vol eendracht en broederlijkheid. En alles wat haat en liefdeloosheid onder de mensen gezaaid heeft, zal weggevaagd worden, maar de vruchten van de liefde zullen blijven bestaan tot in eeuwigheid. Dat land, dat Ik jullie beloofd heb na mijn terugkeer, is in voorbereiding. Aards zal het weliswaar niet te begrijpen zijn, want mijn rijk is niet van deze wereld. Toch zal ook de aarde op zich niet meer de plaats van zonde en verderfelijkheden blijven, maar in gezuiverde toestand voor de mensen een woonplaats zijn en de liefde zal regeren, waar tevoren haat en tweedracht heersten.

Worden jullie daarom niet voortijdig bang en sla alleen maar acht op de tekenen die er komen, opdat jullie Mij gewaarworden. Want mijn liefde is steeds bij hen, die bij Mij blijven, en wat kan jullie dan wel gebeuren als Ik jullie met mijn liefde bescherm? Wacht nog slechts een poosje, dan zal ook voor jullie duidelijk worden dat de geest van de waarheid iedereen doorstroomt die bereidwillig is om voor Mij en mijn naam te werken. Want er zijn er op aarde zelfs velen die de wereld haarfijn willen bewijzen hoe verkeerd en zinloos het geloof in Jezus Christus als de Zoon van God, is. Tegenover dezen moeten jullie gewapend zijn en jullie kunnen tegen zulke tegenstanders alleen maar standhouden door mijn geest, die in jullie werkzaam wordt zodra jullie in gevaar komen. Weet dan dat jullie nooit alleen zijn, dat Ik ieder woord van de tegenstander hoor en ze door jullie hun onzinnigheden weerleg. En weet dat jullie Mij daarom moeten dienen, opdat jullie gelovige hart mijn woorden zal vernemen en jullie zo in mijn plaats spreken en zo nog talloze mensen de gelegenheid geboden wordt, het woord van de Heer aan te nemen, het na te volgen en daardoor te leven, om ooit in mijn rijk binnen te kunnen gaan, in de eeuwige gelukzaligheid.

Amen