Banner
voorwoord biografie register Duitse teksten downloads links

BD.0553
22 augustus 1938

Bescherming tegen de aardse macht door de kracht van God

Ik bezorg de mijnen grote kracht als ze er in diepste deemoed om bidden. Zie, mijn kinderen, Ik beloof jullie het eeuwige leven en Ik zal het jullie ook in alle heerlijkheid geven. En als jullie Mij nu gelovig vertrouwen, zullen jullie, waar jullie het nodig hebben, ook nooit zonder hulp gelaten worden. En daarom moeten jullie de wereld een getuigenis geven hoever jullie kracht reikt, wanneer jullie je Heer en Heiland vertrouwen en in Zijn naam daar een halt toeroepen waar men jullie als mijn leerlingen wil schaden.

Uit jullie zelf hebben jullie niet de geringste macht, maar in mijn naam zullen jullie alles kunnen doen met een sterk geloof en vol vertrouwen in Mij, jullie God, jullie Schepper en Verlosser. Wie de wereld meester wil worden, moet van de goddelijke leermeester de bevoegdheid krijgen en met volledige macht uitgerust zijn. En als Ik jullie beide wil geven, dan mogen jullie nooit aarzelen dit aan te nemen. En jullie zullen in staat zijn het buitengewone te bewerkstelligen, wanneer het erom gaat daardoor het woord van de Heer te verbreiden. En zo zal ieder van jullie die voor Mij en mijn naam opkomt, het recht en de macht hebben de wereld en haar verlangen te trotseren en weerstand te bieden, als dit verlangen tegen mijn leer gericht is.

Het geringste vertrouwen in mijn hulp maakt jullie zo sterk dat jullie de aardse macht kunnen trotseren en jullie zullen nooit hoeven te vrezen door mijn liefde te worden verlaten. Ik ben in jullie nabijheid en Ik zal niet dulden dat jullie aan jullie ziel of lichaam geschaad worden. Ieder van jullie heeft alleen de plicht Mij trouw te dienen. Jullie moeten slechts aan Mij alleen de eer geven en dit op elk moment.

Want niemand kan twee heren dienen. En als jullie toegeven aan de wereld, dan zal jullie kracht in overeenkomst hiermee afnemen. En jullie geloof en vertrouwen in Mij zullen beginnen te wankelen. Hoed jullie er daarom voor jezelf ontrouw te worden. En denk eraan dat de wereld alle middelen zal aanwenden om jullie ten val te brengen. Denk dan aan jullie Heiland die ook weerstand bood aan de verleider.

Een rein hart hoeft nooit meer te vrezen dat de boze invloed macht over hem krijgt, als hij maar in deze zuiverheid blijft. Want in zulk een rein hart woon Ik zelf en Ik zal nooit dulden dat zij die niet geroepen zijn, het zich aanmatigen mijn werk te vernietigen. Uit zulk een hart spreekt mijn geest. Mijn liefde dicteert deze woorden. En mijn gewillige kinderen nemen deze woorden aan en maken ze zich eigen.

Wanneer nu tegen dit woord gestreden wordt, wordt er tegen Mij zelf gestreden. Hoe zou Ik nu de strijd kunnen verliezen, terwijl toch alles eeuwig aan Mij onderworpen is? En daarom roep Ik de wereld toe: laat de mijnen onaangetast, want wat jullie hun willen aandoen, valt slechts op jullie zelf terug. Jullie zullen allemaal zelf moeten dulden wat jullie de mijnen willen aandoen. Jullie zullen moeten lijden als jullie de mijnen willen laten lijden. Want aangezien Ik hun de macht geef, zullen ze deze macht ook tegenover jullie uitoefenen en dan zullen jullie moeten erkennen onder wiens bescherming de mijnen staan.

Want Ik zal ze te allen tijde beschermen tegen aardse macht en alleen mijn wil zal over hen kunnen heersen, maar niet de wil van degenen die in strijd met mijn naam handelen en de meest zegenrijke leer van de mensheid willen afnemen. Dergelijke lieden zullen zeer spoedig ontmaskerd worden en het loon van hun schandelijke bezigheden zullen ze al op aarde krijgen.

Iedereen moet daarom de macht waarmee Ik hem bedenk, op de beste manier benutten. Wijselijk toebedeeld, zal ze de gelovigen tot zegen strekken, maar voor de ongelovigen zal ze een teken zijn van de eeuwige heerlijkheid. Ze zal een aanmanings- en waarschuwingsteken zijn voor hen die dwalen en een welkome bescherming voor degenen die in de Heer leven, Hem liefhebben en Hem dienen. Want de Heer zal deze mensen beschermen zolang ze op aarde vertoeven, opdat ze hun opdracht kunnen vervullen en de aardse macht nooit hoeven te vrezen.

Amen