Banner
voorwoord biografie register Duitse teksten downloads links

BD.0477
21 juni 1938

Wijzen uit het oosten - Liefde van de Heiland

Mijn kind, wie zoals de wijzen uit het oosten in sprakeloze aanbidding alle schatten aan het kindje offert, wordt door het kindje gezegend en het kindje geeft hem al zijn liefde. En wie de liefde van de Heiland bezit, is onuitsprekelijk rijk. Maar wanneer de Heiland je nu de opdracht geeft, je voor Hem in te zetten en Zijn leringen onder de mensen te verbreiden, hun kennis te geven van de zorgzame liefde van de hemelse Vader voor Zijn kinderen, dan overkomt je hetzelfde als de wijzen. Er licht een ster voor je op, die je naar de Heiland voert.

Lief kind, je zult Mij vinden, als je maar naar Mij verlangt. Elk kleinste offer dat je Mij aan tijd en werk brengt, levert je de liefde van je hemelse Vader op. En elke regel die je in deze liefde opschrijft, is een groot werk van erbarmen voor de mensheid. Probeer mijn woord te ontvangen, waar het je maar mogelijk is. Gebruik elk vrij moment om met Mij te spreken, met Degene die jullie allen met zorg omringt. En je zult voordeel behalen voor ziel en geest. Want de geest van God zal je vervullen en de deuren voor je ontsluiten die je vandaag slechts in de verte kunt vermoeden. Ook herken je steeds meer de geest van de liefde die over de schepping regeert.

En als je dan gelooft de juiste weg naar Mij te hebben gevonden, dan zal Ik je op deze weg tegemoetkomen en je mijn heerlijkheid laten aanschouwen. Het huis van de Vader zal Zijn kinderen opnemen. Probeer daarom kinderen van God te worden, opdat de Vader jullie tot zich kan roepen in Zijn rijk en opdat jullie de eeuwige zaligheid in alle overvloed ontvangen, zodat jullie mogen baden in de liefde van de goddelijke Heiland en voor eeuwig Zijn kinderen zijn.

Amen