Banner
voorwoord biografie register Duitse teksten downloads links

BD.0213
3 december 1937

Geestelijke bescherming - Waarschuwing

Oh, mijn lief kind. De Heer heeft het op aarde zo ingericht dat Zijn dienaren omgeven zijn door Zijn geestelijke bescherming. Zonder deze bescherming zouden jullie te gronde moeten gaan, want de boze machten vervolgen je voortdurend en willen je verwijderen van de weg die je bewandelt. Het is een onophoudelijke strijd om jouw ziel. Maar de Vader leidt je weg uit alle gevaar. Leg je hart aan Zijn voeten opdat Hij het beschermt, nu en voor altijd. En wanneer Gods heil over je komt, wanneer je begenadigd bent het woord Gods te vernemen, dan moeten alle demonen van je wijken. Want de Heer zegent de zijnen en richt degenen die de zijnen willen schaden, te gronde.

Luister dan nu naar wat we je willen meedelen: het is tegen de wil van de Vader wanneer jij je kracht onnuttig besteedt. Het is voor jou zonder waarde een verbinding te zoeken die je veel minder kan geven dan welke je dagelijks geboden wordt door je opnemingen. Niemand van jullie allen zou kunnen vernemen hoe de engelenschaar zich verheugt over een gewillig kind. Als jullie echter de genade aan je voorbij laten gaan, dan hebben jullie jezelf beroofd en worden jullie niet gemakkelijk weer aangenomen. Want de wil van de Heer heeft jullie uitgekozen, maar jullie namen Zijn woorden niet in acht. Doch jou, mijn kind, zou veel ontnomen worden als je opnieuw zou willen beginnen met dat wat je aanvankelijk de juiste weg gewezen heeft.

Steeds weer maant de Heer aan tot trouw. Steeds weer trekt Hij jullie in liefde omhoog. Geef Hem daarom jullie hart en wees Hem bereidwillig en trouw toegenegen. Het wordt je lieve vrienden echter duidelijk te verstaan gegeven dat enkel het voortdurende streven naar boven hen terug brengt, dichter bij het pad dat ze verlaten hebben uit bezorgdheid dat ze schade zouden kunnen lijden. We brengen jullie een offer, wanneer het voor jullie bestwil is. Op momenten dat het onderrichten moeizaam verloopt, geven we jullie graag kennis van ons streven en proberen we jullie het rijk Gods binnen te voeren. Jullie moeten echter bereidwillig zijn en onze raadgevingen en aanmaningen opvolgen.

We kunnen niet iedereen onderwijzen wiens hart zich afwijzend opstelt en die zich niet vanuit het diepst van zijn hart met ons verbindt en onze leringen in ontvangst wil nemen. Maar we geven steeds meer en steeds nadrukkelijker aan het kind van God, dat ons vertrouwt, wiens gebed bij de Vader verhoring vindt en dat steeds gewilliger zijn hart en oren opent voor onze leringen. Als de Vader jullie een zodanige genade bereidt, neem die dan dankbaar aan. Laat je echter nooit terugwerpen waar jullie stap voor stap de weg bevochten hebben. Vervolg je weg met God en kijk naar boven, niet achterom.

Amen